Referanser

Partner Hans Trygve Kristiansen:

I relasjonene mellom menneskene ser Hilde hva som skjer. Hun analyserer og utfordrer konkret på den enkeltes atferd. Hun har evnen til å observere på metanivå og gå inn og coache i dette krevende området. Hun er svært konkret i sin feedback, hvor hun inspirerer, utfordrer og inkluderer.

Line Nøst-Klemmetsen, konsulentleder, ATEA:

Jeg deltok på “Lederprogrammet Ord til Handling” i 2012-13, hvor Hilde Glenne var en av instruktørene. Hun er en svært dyktig foredragsholder og kursinstruktør som stiller tydelige krav og bidrar til å drive prosessen fremover innen personlig utvikling for deltagerne. 
Hilde er faglig sterk, hun har en tilstedeværelse og engasjement som understøtter budskapet hun leverer. Jeg har hatt stort utbytte av å ha fått jobbet så tett med Hilde gjennom dette programmet.

Heidi Pettersen, Styreleder Future Subsea:

Hilde har en egen evne til å lytte, observere folk og ta miljøet på pulsen. Vi var svært fornøyd med hennes miljøundersøkelse og den tydelige rapporten hun leverte.

Tone Sandahl, adm.dir. The Performance Group/ Rambøll Management Consulting:

Hilde har en energi, en ro, en profesjonalitet og et engasjement som fasinerer meg. Hun trener oss på å bli mer oppmerksomme på hva gode presentasjoner er, og å faktisk trene. Hilde er morsom og direkte. Hun gir oss konkret feedback på en flott måte.

Heidi T. Henriksen, fagkonsulent Grete Roede as:

Et fantastisk bra kurs som jeg lærte mye av. Foredragsholderen var utrolig bra og lagde en god gruppe av oss, vi ble trygge og hadde en flott og lærerik dag sammen.
Dette var et utrolig lærerikt og nyttig kurs gjennomført helt enestående av dyktige og morsomme Hilde Glenne! Stående applaus :-)

Kunder:

Lederprogrammet Ordtilhandling:

Komplett, Atea, Jotron, Wegger og Kvalsvik, Skagerak Energi, Sykehuset i Vestfold, Farris Bad, Sandefjord Fotball, Fotballklubben Start, Treschow-Fritzøe.

Selvstendige konsulentoppdrag for bl.a.:

Future Subsea, Øvre Romerike Prosjektering, Kripos, Grete Roede AS, On-Site, DnB, Bonnier Media, Unicef, Fylkesmann i Vestfold, Det Norske Teatret, NAV, NHO, Helfo, Folkeuniversitetet, Utlendingsnemda, The Performance Group, Athenas, Confex.

 

Ledercoaching, individuelt og i grupper.