Om Tydelig Tale

Portrett-HildeHilde Glenne er daglig leder i Tydelig Tale AS. Hun er bedriftsrådgiver i Lederprogrammet «Ord til Handling». I tillegg er hun sceneinstruktør, produsent, og coach.

Bakgrunn:

  • Cand.mag. fra UiO
  • Regifag, konservatoriet i Vilnius
  • Ledelse i offentlig og privat virksomhet, Høyskolen i Volda
  • Markedsføringsledelse og styrekompetanse, BI
  • Sertifisert coach, Meta-NLP™ Practitioner, CoachTeam
  • Bred arbeidserfaring som leder og styrearbeider i kultur­ og næringsliv

Kommunikasjonsatferd
Hilde har spisskompetanse på å utvikle effektiv og troverdig kommunikasjonsatferd i ulike prestasjonskulturer, både hos ledere, medarbeidere og team. Hun coacher, utfordrer og utvikler både på den interne og den eksterne kommunikasjonen av organisasjonen og enkeltindividene.

Med bedriftens visjon som retningsskaper og verdienes fundament som kulturbærere, retter Hilde fokus på samhandling og god kommunikasjon

Med bakgrunn som sceneinstruktør, ser Hilde på helhet i både karakter og formidling. Hun gir praktiske, konkrete og svært nyttige tilbakemeldinger, i de ulike roller, på de ulike arenaer og i de ulike team mennesker i organisasjoner er. CV kunstnerisk aktivitet Hilde BK Glenne

Hildes teatererfaring

cafesoare2

Hilde er sceneinstruktør med utdanning fra konservatoriet i Vilnius og GITIS, the Russian University of Theatre og erfaring fra Hedmark teater, Rogaland teater, Riksteatret og selvstendige produksjoner.

Som sceneinstruktør og produsent er dette noe av hennes produksjoner i Vestfold:

fabelaktigeGlade Hjul på Park kafeteater med Krohn&Lohne, november -10

«Fabelaktige fartsdronninger»
Tablåene er valgt, skrevet og framført med fint følelse og friskhet. Krohn og Lohne har skrevet tekster og musikk selv, og sørget for å få med seg de rette hjelpere… Hilde Glenne har terpet skuespill siden i sommer, og det synes!

Sandefjords Blad, Merete Holtan, 22.11.10

brennhettCafé Soiré på kafé Castberggaarden, juli 2009

«Brennhett om skjebnefellesskap»
Regissør Hilde Glenne viser at det umulige ikke er umulig når hun har valgt å droppe alt som heter sceneinstallasjon, og rett og slett benytter publikum som kulisser, slik at hele rommet blir en scene. Valget med skuespillernes små interaksjoner med publikum, er rett og slett en liten genistrek. En sekser.

Flemming H Tveitan, Sandefj. blad, 3.juli-09

glassmenasjeriGlassmenasjeriet av Tennessee Williams i tilfluktsrommet HULA, juli 08

Et fullsatt sal fikk ta del i familien Wingfields klaustrofobiske tilværelse. Klirrende glass, sivende røyk, skjør musikk og vakker scenekunst bergtok publikum.

Ina Støm, Sandefjords blad

heddaHedda Gabler Sandefjord kurbad, mars 07

Takk til Hilde Glenne og Scenariet som inviterte oss inn i stua til Hedda Gabler. Vi kan bare bøye oss i støvet… ser med glede og forventning fram til nye oppsetninger fra Scenariet, for å ta del i teaterets magiske verden her i Sandefjord!

Grete Windvik, Sandefjords blad