Foredrag, kurs, workshops

Hilde Glennes foredrag og workshops leveres med energi, varme og humor,- krydret med gode historier og musikalske perledryss. Med bred erfaring fra kultur- og næringslivet formidler Hilde sitt budskap både forståelig og fornøyelig. Hun er bedriftsrådgiver i Lederprogrammet Ord til Handling, i tillegg til å være sceneinstruktør, coach og en ettertraktet foredragsholder og workshopleder.

hildeglenne-18

Samspill på kryss og tvers – om kommunikasjon

Å kommunisere er en utfordrende reise hvor vi overfører fakta og følelser til hverandre. Hilde tar tak i hvilke egenskaper vi benytter i kommunikasjonen. Og hvordan vi kan matche ulik atferd for å oppnå en felles forståelse og opplevelse. Hun tar opp utfordrende tematikk som: Er vi tydelige i vår kommunikasjon, gir vi konkrete tilbakemeldinger, snakker vi med eller om?

 

Du spiller en rolle – om atferd og rollebevissthet

Vi gjør det hele tiden. Jeg gjør det, du gjør det, de gjør det; vi spiller roller!

Og du kan selv ta regien på egen atferd. Når er du den beste versjonen av deg selv, eller hvem velger du å være hvor og hvordan? Utvikling av ditt ”personal brand” skjer i dynamisk forhold mellom din personlighet og rollen din, på en liten eller stor arena, som profesjonell eller privat.

 

Si det så det selger – om presentasjonsteknikk, formidling og fremføring.

Vil du bli en troverdig, overbevisende og uforglemmelig taler? Vil du spille på lag med publikum? Vil du håndtere nervøsitet og kjenne deg trygg? Klart budskap, fokusert tilstedeværelse og systematisk trening er råd du får på veien fra sceneskrekk til formidlingsglede. Hilde gir praktisk og engasjerende verktøy på å forberede, fremføre og ikke minst forføre. Scenen er din!

 

Praktisk:
For grupper over 5 personer, fra små rom til store scener. Trenger projektor og lydanlegg.
Form, format og varighet avtales. Pris avhenger av skreddersøm, antall deltakere, varighet etc.